A Villa Plázs feltüntetett ára tartalmazza:

  • Az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).
  • A Villa Plázs Házirend szerinti használatát.
  • A jakuzzi rendeltetésszerű korlátlan használatát, és annak napi szintű ellenőrzését.
  • A vendégek fogadására a szállás felkészítését, ágyneműhuzatot, törölközőket, a konyha felszerelését és a kültéri eszközök és vizi járművek és eszközök korlátlan használatát.
  • A szállás hűtésének és fűtésének a díját 
  • A vendégház ára módosulhat, amennyiben távozáskor nem az átvételi állapotnak megfelelően kerül visszaadásra. (ház tisztasága, hiánytalan és működő felszereltsége, udvar rendezettsége, hiánytalan és működő felszereltsége)

Fizetési feltételek

A szállás foglaláskor a szállásdíj 50%-a fizetendő foglalóként átutalással vagy OTP vagy KHB SZÉP Kártyával.

A fennmaradó 50% szállásdíj a szállás átvételéig fizetendő átutalással vagy OTP vagy KHB SZÉP kártyával.

Illetve ugyanekkor készpénzben fizetendő az idegenforgalmi adó (IFA) és 1 napi bérleti díjnak megfelelő kaució. Utóbbi távozáskor visszajár amennyiben nem történt károkozás.

Amennyiben a kifizetett időszak vége előtt elhagyják a szállást, úgy a szállásdíjból nem áll módunkban visszafizetni vagy csökkenteni azt.

A befizetett foglalóról szóló igazoló dokumentumot kérjük, hozzák magukkal!

Lemondási feltételek

Érkezés előtt 14 nappal a lemondás díjmentes.

14 napon belül a szállásdíj 50%-a kifizetendő.

Aznapi lemondás esetén a teljes szállásdíj kiszámlázásra kerül. 

A szállás elfoglalása

A szállást az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni. Mivel a vendégházban nem működik külön recepció, így a szállást 15.00 és 20.00 óra között előzetes egyeztetést követően lehet elfoglalni.

Egyeztetés hiányában a szállást 20 óra után a szállásadó jogosult értékesíteni.

 

Adatszolgáltatási kötelezettség

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2021. szeptember 06-tól életbe lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítás, amely kötelezi a szálláshely szolgáltatót, hogy a szálláshelyszolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból. A törvény módosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer látja el.

Ennek a rendszernek megfelelve az Önök érkezésekor a személyi igazolványukat, okmányolvasóval történő leolvasással küldjük a VIZA rendszerbe.

További információ a rendszerről a https://vizainfo.hu oldalon olvasható.