Fizetési módok OTP SZÉP kártyával:

Az OTP SZÉP kártyával az alábbi módokon fizethet nálunk, amelyekről a részletes leírást vagy videókat is megtekinthet idehttps://magan.szepkartya.otpportalok.hu/felhasznalas/ ) kattintva az OTP webolalán.
  1. A helyszínen az előlegen felüli összeget fizetheti POS terminálon keresztülA biztonságot a kártya hátoldalán levő aláírás és a POS bizonylaton szereplő aláírás összehasonlítása, valamint a személyazonosság igazolása garantálja.
  2. A helyszínen az OTP Portálok oldalon keresztül is biztosítjuk a fizetési lehetőséget, a fizetési tranzakció az OTPdirekt felületre átirányítva történik. A kinyomtatott bizonylatot a kártyabirtokosnak kell hitelesíteni, aláírni. A biztonságot a kártya hátoldalán levő aláírás és a bizonylaton szereplő aláírás összehasonlítása, valamint a személyazonosság igazolása garantálja.
 
Előleg fizetés az OTP SZÉP kártyával

Az előleg összegét közvetlenül az OTP SZÉP kártyával tudja kiegyenlíteni, nem szükséges készpénzt vagy másik fizetőeszközt használnia.
Az előleg fizetése során a tranzakciót a kártyabirtokos végzi az OTP Portálok honlapon, a funkció kizárólag regisztrált kártyabirtokosaink számára érhető el. Az előleg fizetést az Ügyintézés / Előleg fizetése menüpontban kezdeményezheti.
Az előlegfizetés nem jelenti a szolgáltatás automatikus lefoglalását. A foglalást egyeztetni kell a szolgáltatóval az előleg fizetés megkezdését megelőzően!
Az előleg fizetéséhez a  fogalás során adjuk meg a szükséges adatokat.