Szállásunk 12+2 fő befogadására alkalmas

A Villa Plázs múltja sok évtizedre tekint vissza, amikor még egy helyi ing készítő nagyvállalat üdülőjeként volt ismert a helyiek körében. A tulajdonos váltásokat követően 2021-ben a homlokzaton, így a külső falakon kívül teljes körű felújításon esett át, gondosan ügyelve, hogy megtartsuk a jellegzetes építési jegyeket, mint a földszinti boltíves plafon, vagy az emeleti gerendás tetőszerkezet.

Szobáink

A Villa Plázs-ban 12+2 fő befogadására alkalmas 2 db különálló, földszinti és emeleti, igényesen felszerelt apartmanunkban várjuk kedves vendégeinket. Apatrmanonként 3 szoba, 2 fürdőszoba, 1 konyha/étkező található, az emeleti apartmanban tágas nappali is helyett kapott, amelyben az extra méretű kanapé kihúzható, így további 2 fő részére biztosít alvási lehetőséget (felár ellenében).

A földszinti szobákban gyerekágy illetve nagyobb gyerekek részére 10 éves korig pótágy (90×180 cm) elhelyezhető, így kisgyermekes családoknak ideális.  A vízpart hossza 30 m, amelyet szinte végig egy 70 nm-es móló szegélyez. A nyaraló területén gépkocsi beállási lehetőség biztosított. A vízpart szemközti oldala nem beépített. 

TOvább

Látnivalók a környéken

A Villa Plázs, Szarvas frekventált helyén található, közvetlen a Körös-partján. Szinte minden nevezetesség egy kellemes séta távolságra elérhető innen. A Villa Plázs 10 perc séta távolságra van Szarvas közpotjától, 15 percre a sétahajó kikötőtől és a Vízí Színháztól. Ugyanígy séta távolságra van bevásárlási lehetőség és éttermi étkezési lehetőségek is. A közelben 3 perc sétára játszótér és homokos strandröplabda pálya található. 

Érdeklődjön szabad időpontjaink felől elérhetőségeinken!
+36 70 650 0370         villaplazsszarvas@gmail.com